Danmarks førende digitale vikarbureau

Bliv en del af fremtidens jobunivers

Frit & Flexibelt

Du kan oprette og redigere dit CV fra din smartphone, tablet og PC. Du kan udstille dit CV på vores vikarsøgemaskine. Du modtager jobtilbud direkte fra virksomhederne.

Free Try & Hire

Platformen er gratis at anvende - både for dig som jobsøgende og for virksomhederne indenfor alle brancher i hele landet

Bedste bonusordning

Udover samme løn som virksomhedernes fastansatte har du hos Vikar-Online mulighed for at optjene bonus. Op til 5% mere i løn end hos andre vikarbureauer.

Opret profil

Dine personlige info

Din adresse

Når du har oprettet en profil kan du frit ansøge ledige vikarjobs

Du er nu oprettet som vikar, du er blevet tilsendt en mail med et aktiverings link som du skal klikke før du kan logge ind. Hvis du ikke har modtaget en mail, kig venligst i spam mappen før du kontakter vores support.

Fleksibel arbejdskraft i lommeformat

Hvor er det bare fedt. I skaffer hurtigt vikarjobs på gode vilkår. Vikar-Online har super kundeservice og spørgsmål klares effektivt over chatten. Rigtig god løn med mulighed for bonus når man gør en ekstra indsats.

Trine Hoelgaard Vikar som rengøringsassistent

Genvej til fastansættelse

Over 40% af de medarbejdere, der fastansættes i virksomhederne, har været tilknyttet som vikar eller praktikant først!

Optimale arbejdsforhold

Løn er ud fra virksomhedens overenskomst - vi samarbejder med bl.a. fagforeninger for at sikre fair forhold for alle vores kandidater.

Genoptjen dagpengeret

Vores vikarer og praktikanter kan få supplerende dagpenge samt genoptjene dagpengeret.