HR-Online er Danmarks førende

digitale matchmaking-og booking platform for arbejdskraft

Den absolut mest effektive formel

Et samlet bookingsystem som indeholder de nødvendige elementer for alle danske virksomheder til bestilling af fleksibel arbejdskraft samtidigt med, at alle har gode og fair vilkår hos HR-Online. Vi er stolte af at kunne være med til at udvikle fremtidens digitale arbejdsmarked.

Partnere

Morten Grundsøe

Direktør og Partner

Morten Grundsøe

mg@hr-online.dk

Christian Berthelsen

Partner

Christian Berthelsen

cb@vikar-online.dk

Partner

Jesper Mejrup

jm@vikar-online.dk

Advisoryboard

Jan Hjortshøj

Tidligere chef Microsoft Danmark
Nuværende CEO RushFiles

Anders W Hansen

Tidligere IT-outsourcing Vestas
Nuværende Chef DSB IT-arkitektur

Kære mulige investorer

Efter et år dybt nede i koderummet for, at forædle vores produkt - er vi nu klar til next level!
De seneste 12 måneder har vi brugt i det stille, til at forfine samt rationalisere vores forretningsplan og ikke mindst vores webplatform til, at kunne servicere alle danske virksomheder med fleksibel arbejdskraft. HR-Onlines første år, har været præget af mange forskellige oplevelser lige fra, den svære opstartsfinansiering, enighed og fokusering i partnerkredsen til opkøbsforsøg fra en af de store danske fagforeninger krydret med de spæde internationale forhandlinger og deraf overvejelser om lanceringer på nye internationale markeder.
Alt sammen har været med til, at give os en stålsat motivation og tro på,


HR-Online er på rette vej!


Leder du efter et skalerbart investeringsprojekt og kunne du/din organisation tænke sig, at være med til at præge fremtidens danske arbejdsmarked?
Så er du velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi sammen kan ændre fremtiden for rigtig mange virksomheder og lønmodtagere i Danmark, men i lige så høj grad resten af verden…